Algemene voorwaarden

De verkoper

De webwinkel AnneleenK  is gevestigd op volgend adres:

Leiepark 4

9051 Sint Denijs Westrem

 BTW nummer: BE 0820.211.511

Telefoonnummer: +32 (0)475 902612 - mail: anneleen@anneleenk.be 
 

 

Toepassing

Door het plaatsen van een online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.
 
Produkten

in de webshop wordt een collectie juwelen van het merk Anneleen K te koop aangeboden. Het gaat over handgemaakte juwelen met verschillende materialen als half-edelstenen, murano glas, hout, keramiek, porselein en verschillende metalen.

Prijzen

De prijzen vermeld op de website zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendingskosten. Ze zijn geldig op de dag wanneer ze op de website worden aangeboden en op de dag dat de bestelling geplaatst wordt. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven.

De verzendingskosten voor leveringen in België bedragen 4€. Voor leveringen in Nederland wordt 8€ verzendingskosten aangerekend.

Verzendkosten vermijden kan door de  bestelling te komen afhalen in mijn atelier, Leiepark 4, 9051 Sint Denijs Westrem. Op afspraak.

 
Bestelling

Na het plaatsen van een bestelling, ontvangt u een bevestigingsmail met daarin de bevestiging van uw bestelling en de totale kostprijs.
Mocht er een foutje geslopen zijn in het voorraadsysteem, en het gekozen artikel is niet meer beschikbaar, krijgt u daar binnen de 2 werkdagen bericht van.
 
Betaling

De betaling gebeurt altijd voor de verzending en kan op verschillende manieren (zie ook bij betalingsmogelijkheden onder veelgestelde vragen):

  1.  via overschrijving naar het Fortis rekeningnummer 001-5949969-65 op naam van Akedoo Bvba / Anneleen K en met duidelijke vermelding van het bestelnummer. Voor internationale betalingen: IBAN: BE18 0015 9499 6965.
  2. Paypal  (oa acceptatie VISA, Mastercard, AmEx..)
  3. Contant wanneer u juweel zelf komt ophalen in mijn atelier.

 

De bestelling wordt 10 dagen gereserveerd. Bij gebrek aan betaling na deze periode, worden de gereserveerde artikelen terug te koop aangeboden. Je wordt hiervan per mail op de hoogte gebracht.

Reparatie en garantie

De juwelen van Anneleen K zijn van goede kwaliteit maar als er toch iets mis gaat, dan heeft u een garantie van één maand na ontvangst. Reparaties zijn in dit geval kosteloos.

Voordat u juwelen ter reparatie terugstuurt stuurt u een mail naar anneleen@anneleenk.be

Er is geen garantie op het verkleuren van metalen onderdelen.
Deze verkleuring is natuurlijk en hangt af van de zuurtegraad van uw huid.

 

Retours

Kan ik een juweel terugsturen als het niet beantwoordt aan mijn verwachtingen?

Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, kan deze binnen de 7 dagen ongedaan worden gemaakt. Neem dan contact op via het anneleen@anneleenk.be en geef de reden aan waarom u het wil terugsturen met tevens opgave van uw bankrekeningnr. Na bevestiging ontvangen te hebben van Anneleen K, kan u het juweel dan terugsturen en ontvangt u uw geld retour. Er kunnen geen juwelen worden teruggestuurd zonder dit eerst via mail bekend gemaakt te hebben.

 

Diversen

Door te bestellen verklaart u ouder te zijn dan 18 jaar.

Alle partijen aanvaarden binnen het kader van hun relaties het electronisch bewijs (e-mails, back-ups,...)
Indien één artikel van deze voorwaarden nietig wordt verklaard, zal deze nietigheid de geldigheid van de overige artikelen niet aantasten