Nieuwe reeks workshops volgt in mei!

Wil je graag zelf juweeltjes maken of wil je graag iemand verrassen met een wel heel origineel zelfgemaakt juweel? Dan kan je bij mij in mei weer inschrijven voor verschillende workshops; je kan leren hoe je juweeltjes maakt met epoxy, oorbellen maken, een ketting rijgen, een zigzagketting maken of een sjaaljuweel knopen. Kijk verder voor de planning..

...op http://www.anneleenk.be/workshops-juwelen-maken-0 of één van deze data past in je agenda.

Inschrijven kan via http://www.anneleenk.be/contact

Geef hierin op voor welke workshop en welke datum je graag wil inschrijven. Ik stuur jou dan zo snel mogelijk een berichtje terug.

Heb je één van deze workshops bij mij al gevolgd en wil je graag nog een keer komen om het op te frissen of gewoon onder begeleiding nog juweeltjes maken, dan kan je je gewoon voor die workshop nogmaals inschrijven en betaal je geen inschrijvingskost, maar enkel een basiskost van 5€ voor gebruik materiaal en de kost van de materialen/kralen die je gaat gebruiken

Wel ook graag je plaatsje reserveren via http://www.anneleenk.be/contact

 

Zijn jullie met een groepje van min.4, max 7 en willen jullie graag een workshop volgen , maar passen bovenstaande data niet?
Contacteer mij dan via  http://www.anneleenk.be/contact om voor jullie groepje op een andere datum een workshop in te plannen.