Maansteen collectie uit Sri Lanka; nieuw in webshop!

Dit jaar kozen we Sri Lanka als onze vakantiebestemming, de parel van de Indische Oceaan...en het doet zijn naam alle eer aan! Naast de vele culturele en religieuze bezienswaardigheden en de prachtige natuur, heeft het eiland ook vele verborgen schatten. Het is gekend om zijn prachtige maanstenen en ik stel jullie graag een unieke collectie juwelen met maansteen voor die ik uit Sri Lanka heb meegebracht!..

Maansteen is de steen van de hoop. Het zou een lang leven geven en gezondheid, vitaliteit en intelligentie versterken. Daarnaast wordt de steen gebruikt ter bevordering van vruchtbaarheid, financiële voorspoed en huwelijksgeluk.

In de buurt van Hikkaduwa aan de zuidkust van Sri Lanka zijn er verschillende maansteenmijnen die we gaan bezoeken zijn.

Maanstenen komen voor in grijs, wit, geel, roze, bruin en zwart en hebben allemaal een satijnachtige glans. De meest gewilde maanstenen hebben echter een blauwe glans welke uitsluitend in Sri Lanka worden gevonden. In het atelier dat direct naast de mijn ligt, worden deze stenen bewerkt en verwerkt in prachtige juwelen.

Ik kon en wou deze kans niet laten voorbijgaan om een collectie handgemaakte ringen, hangers en oorbellen met deze prachtige stenen en verwerkt in echt zilver van daar mee te brengen:-)

Graag stel ik jullie deze unieke Maansteen collectie voor; hieronder alvast een paar impressies...

De volledige collectie staat in mijn webshop, ga naar http://www.anneleenk.be/webshop/nieuw

 

 

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! smiley