Homeparties

Een homeparty is een leuke, gezellige manier om samen met je vriendinnen of familie op zoek te gaan naar bijzondere juwelen en accessoires.

Anneleen K stelt hiervoor 2 formules voor:

Ofwel komen jullie met een groep vriendinnen bij mij thuis in mijn atelier, ofwel kom ik bij jou thuis en organiseer jij een avond bij jou thuis voor jouw vriendinnen.

Homeparty met kleur- en stijladvies bij Anneleen K

Als je een avond bij mij in mijn atelier organiseert en je brengt minstens 4 tot maximum 15 vriendinnen mee, krijg jij 5% van de verkoop van de avond.

Ik zorg dan voor de drankjes , geef jullie wat uitleg over kleuren en accessoires, toon jullie mijn collectie en dan kunnen jullie zelf de ganse collectie bekijken bij mij thuis. Natuurlijk kunnen jullie specifieke kledingstukken meebrengen waarvoor je een bijpassend juweel zoekt.  Ofwel vind je dan iets in mijn collectie, ofwel stel ik iets voor op maat*. Ik geef jullie ook graag persoonlijke kleur- en stijltips. 

Samen maken we er een hele leuke, ontpannende avond van!

* De juwelen die ik op maat maak, worden apart afgerekend. Zie hiervoor juweel op maat.

Homeparty met kleur- en stijladvies thuis bij jou

Als jij een avond bij jou thuis organiseert en je nodigt minstens 10 vriendinnen uit, dan krijg jij als dank voor je gastvrijheid en voor je hulp aan een geslaagde avond, 10% van de verkoop van de avond.

Ook als je een homeparty bij jou thuis organiseert, kunnen jij en je vriendinnen specifieke kledingstukken meebrengen waarvoor je een bij passend juweel zoekt. Ofwel vind je dan iets in de collectie, ofwel stel ik iets voor op maat*. Ik geef jullie ook graag persoonlijke kleur- en stijltips. 

* De juwelen die ik dan op maat maak, worden apart afgerekend.
Zie hiervoor juweel op maat.

Interesse om een homeparty met juwelen te organiseren? Neem dan contact op http://www.anneleenk.be/nl/contact